Baš gledam uputstva za uporabu od xsare i naravno, što će pisat nego zamjenu rashladne tekućine obaviti u ovlaštenom servisu. Malo mi je smješno što fali dosta takvih praktičnih stvari i brojki, a naveli su recimo koliko stane tekućine za pranje stakala kao da je to od presudne važnosti.I jos ako neko zna koliko litara ide, Xsara je 1.8i ako je to bitno
Uf,vi odma prvi dan o brigama,kao da je netko danas u stanju mislit.
jos sam mamuran pa mi reci koliko ventila imas?
Svaki normalan servis ti besplatno zameni antifriz ako kod njih kupiš.kako se to radi na Xsari?
jos nisam cuo da to netko radi badavaSvaki normalan servis ti besplatno zameni antifriz ako kod njih kupiš.
Prema tome, zameni antifriz u servisu i samo ti to teraj!
Ne znam kako je u Hrvatskoj ali kod nas maltene svaka veća benzinska pumpa koja u svom sklopu ima i prodaju osnovnih tečnosti i delova za auto, besplatno menjaju ukoliko si kupio kod njih.jos nisam cuo da to netko radi badava
Ovo potpisujem,s obzirom da je vjerojatno sličan posao i na xsari,bolje daj nekome ko zna to napravit nego da se patiš pol dana sa odzračivanjem(kao ja npr. na saxu)Ozracivanje sistema je u celoj prici najbitnije,ako nisi siguran neka to odradi neko ko zna,jer je jako bitno dobro ozraciti sistem da ne bi bilo vazdusnih cepova u sistemu,da ne bi doslo do pregrevanja glave.
"Radun AVIA" u Bačkoj Palanci to radi.zamenu antifriza nesto nisam vidjao,ali verujem da ponegde ima!
Naročito na NIS-u i Lukoilu. Em kradu, em im je gorivo katastrofa!Na nasim pumpama najbolje znaju da kradu gorivo,to im je specijalnost
8 ventila je, 66kw.jos sam mamuran pa mi reci koliko ventila imas?
jer u autodati postoji vise vrsta, 8v 16v, koliko kw ima motor?
u biti ispustis na donjem crijevu hladnjaka kao sto svi rade, otvori odzracivace na crijevu kod kabine i na kucistu termostata da cim vise starog antifriza izade, zatvori odzracivace, natoci novi antifriz i odzraci s tim istim odzracivacima da ti izade zrak, upali auto i nek radi dok se nekoliko puta ne upale ventilatori...hik ROFL
kapaciteti su 7, 7.2 i 8 litara...
mijenjao sam ga prije 3 godineprije koliko si mjenjao antifriz?
onda može još godinu, možda i dvije...mijenjao sam ga prije 3 godine