Alan Ford
New member
Pošto imam sreće da mi je nedugo nakon što sam kupio citrača C4 1.4i 16V, 2005. godina popustila brtva glave (lagano nabija pritisak u ekspanzionu posudu i primjećujem da se lagano antifriz zamastio, ulje je za sada OK) dižem kredit u švicarcima da sredim stvar. Ujedno radim i veliki servis pošto je trenutno na 102000 km. Kad je bal nek je bal. Pa sam poslao upit u ovlašteni servis koliko bi me to veselje koštalo i nakon njihovog odgovora i pola kutije xanaxa odustao sam od samoubojstva i riješio da vidim koje su mi druge opcije. Uglavnom evo njihove ponude;
Brtva glave: 270,00 kn
Brtva poklopca: 125,00 kn
Brtva poklopca: 220,00kn
Brtva ispuha : 45,00kn
Brtva usisa : 90,00 kn
Komplet razvoda s pumpom :1100,00 kn
Micro remen : 220,00 kn
Španer micro remena :880,00 kn
Antifriz:120,00 kn
Hoblanje glave: 150,00 kn
Motorno ulje: 320,00 kn
Rad : 800,00 kn
odnosno faking 4.340,00 kn . Za malo veće novce sam prodao Rovera ispravno, registriranog, sa full opremom.
E sad malo sam proYahooao pa mi cijene djeluju nabrijane, i da li je potrebno mijenjati Micro remen i španer, odnosno koja je realna cifra za navedeni posao i koga bi mi preporučili od majstora u mojoj blizini - odnosno Daruvara - Virovitice, Bjelovara, Požege, Kutine.
Koliko je to zahtjevan posao. Mjenjao sam remen na Roveru - isto je 16 ventilac ali mi zamjena brtve glave ipak djeluje prezahtjevno, ponajviše zbog uvjeta, nedostatka nekih alata, i za sada podataka - red stezanja, sila stezanja ... Što mi savjetujete. Znam da posao košta ali ne želim da bankrotiram.
Hvala unaprijed.
Brtva glave: 270,00 kn
Brtva poklopca: 125,00 kn
Brtva poklopca: 220,00kn
Brtva ispuha : 45,00kn
Brtva usisa : 90,00 kn
Komplet razvoda s pumpom :1100,00 kn
Micro remen : 220,00 kn
Španer micro remena :880,00 kn
Antifriz:120,00 kn
Hoblanje glave: 150,00 kn
Motorno ulje: 320,00 kn
Rad : 800,00 kn
odnosno faking 4.340,00 kn . Za malo veće novce sam prodao Rovera ispravno, registriranog, sa full opremom.
E sad malo sam proYahooao pa mi cijene djeluju nabrijane, i da li je potrebno mijenjati Micro remen i španer, odnosno koja je realna cifra za navedeni posao i koga bi mi preporučili od majstora u mojoj blizini - odnosno Daruvara - Virovitice, Bjelovara, Požege, Kutine.
Koliko je to zahtjevan posao. Mjenjao sam remen na Roveru - isto je 16 ventilac ali mi zamjena brtve glave ipak djeluje prezahtjevno, ponajviše zbog uvjeta, nedostatka nekih alata, i za sada podataka - red stezanja, sila stezanja ... Što mi savjetujete. Znam da posao košta ali ne želim da bankrotiram.
Hvala unaprijed.