Mozes voziti, nije uopce tako katastrofalno, samo se treba malo pozabaviti s hidraulikom i sustavom.Prvi post pa problemi . (a zato sam i tu) Èuje se ventil svake 2 sekunde , Prilikom paljenja auta prednji kraj propadne uz škripavi zvuk te se vrati u normalu. Zanima me mogu li se tako voziti barem do majstora i koliko je ozbiljno.
Moja preporuka je da prvo staviš Hydraurincage za ispiranje to ti imam za 150kn, poznavajuči naše servisere sigurno nisu ni lhm nikada promjenili samo su nadosipavali pa bi to svakako bilo dobro za hidrauliku, a lhm totalov ti je kod mene 60kn, a u trgovini 75kn, jer ja to uzimam na vece količine pa dobijem popusta. Nije to neka strašna investicija a sigurno se isplati
Hvala, još što je fora oni u tokiću nemaju tako često na skladištu, pa sam onda povukao neke svoje kontakte pa sada dobivam odmah iz prve ruke bez tih preprodavača pa mogu onda imati takvu cijenu, imao sam stvarno odlične rezultate sa Hydraurincage, ja sam na svim svojim hidrauličarima to prvo napravio kada sam ih kupio i mogu svim preporučiti da to obave.Dobra cijena!
prema tečajnoj listi na današnji dan to iznosi 64.5 knU UK je manje od 50 kuna litra. Bravo Total Hrvatska...
http://www.aepdirect.com/total-lds-hydraulic-fluid-1l-p1044?category_id=0
vjerojatno naši trgovci zaračunaju veću maržu jer se slabo prodaje, tu kod nas u jednoj trgovini imaju LDS ali nemaju LHM jer ga niko nije tražio:hm:Pa nije 64 LOŠE? ja sam računao ex VAT.