renco
New member
Prije cca 2 mj mi se pojavio problem, prozor se nije želio otvoriti do kraja, otvorio se cca. 80% i kao da je negdje zapelo. Tad sam skinuo panel od vrata da provjerim gdje zapinje, mislio sam da je zvučnik u pitanju, ali nije. Za pristup motoriću i cijelom sistemu otvaranja prozora potrebno je skinuti izolaciju (ono bijelo spužvasto). Problem je što se to mora odljepljivati, a prilikom toga se dosta te izolacije ošteti pa je moje pitanje kak to odljepiti i kasnije ponovno zaljepiti? jel treba nešto posebno za to? Tad to nisam znao pa sam sve ostavio tak kak je jer mi to nije bio preveliki problem.
E sad, prije par dana se taj problem povećao, sad mi se prozor otvori manje od polovice i stane (kao da naiđe na neku prepreku). Sad mi to predstavlja problem jer ne mogu na parkiralištima/naplatnim kućicama uzeti karticu nego moram otvarati vrata i izlaziti van.
Ima li netko ideju u čemu bi mogao biti problem? (nakon što skinem izolaciju )
E sad, prije par dana se taj problem povećao, sad mi se prozor otvori manje od polovice i stane (kao da naiđe na neku prepreku). Sad mi to predstavlja problem jer ne mogu na parkiralištima/naplatnim kućicama uzeti karticu nego moram otvarati vrata i izlaziti van.
Ima li netko ideju u čemu bi mogao biti problem? (nakon što skinem izolaciju )