"Puhanje" ne daje znakove zivota... :??????

Hrc1234

Member
Pozdrav svima,unaprijed hvala na svakoj pomoci...
C elysee 2019 1.5 bluehdi

Primjetio sam da mi ne radi puhanje,sutradan ujutro nekako proradilo,na 1 i 2 ok,a na 3 kada stavim onda kao da klopoce,kao da ronda...kasnije popodne nije htio upaliti puhanje opet

Dali je otisao motor puhalice
Koliko kosta zamjena,dali je moguce sam zamjeniti
Gdje se uopce nalazi i kako do njega
Hvala svima na odgovorima

Hummer0

Active member
Donator foruma
Pozdrav svima,unaprijed hvala na svakoj pomoci...
C elysee 2019 1.5 bluehdi

Primjetio sam da mi ne radi puhanje,sutradan ujutro nekako proradilo,na 1 i 2 ok,a na 3 kada stavim onda kao da klopoce,kao da ronda...kasnije popodne nije htio upaliti puhanje opet

Dali je otisao motor puhalice
Koliko kosta zamjena,dali je moguce sam zamjeniti
Gdje se uopce nalazi i kako do njega
Hvala svima na odgovorima
Ja sam na C4 Picasso mijenjao ventilator oderali me baš lijepo ne znam koliko za tvog košta.
Meni je strugao ispao je valjda iz ležišta.

Prilozi

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Doći do heater matrixa i zamijeniti ventilator ili lopatice je žešća ****arija jer treba cijelu tablu ukloniti.
To je dosta sati posla, a ni sam dio nije jeftin.
Tako da par-sto € za taj posao je normalna cijena.
Onaj tko misli da je to deranje, neka proba sam zamijeniti...
:cool:
PS: na slici je raskopani P407, ali kod većine auta je vrlo sličan položaj "puhalice" i otprilike isti posao...

Prilozi

Hrc1234

Member
Doći do heater matrixa i zamijeniti ventilator ili lopatice je žešća ****arija jer treba cijelu tablu ukloniti.
To je dosta sati posla, a ni sam dio nije jeftin.
Tako da par-sto € za taj posao je normalna cijena.
Onaj tko misli da je to deranje, neka proba sam zamijeniti...
:cool:
PS: na slici je raskopani P407, ali kod većine auta je vrlo sličan položaj "puhalice" i otprilike isti posao...
Znaci totalno raskopavanje...dali se pritom moze zamjeniti jos nesto preventivno,da nebude opet,nismo znali :)

Hrc1234

Member
....Da napisem onda i sta je bilo.....bio na servisu i zasada je pretpostavka da je smece nekako blokiralo , majstor pocistio i vratio auto ,da vidim desetak dana dali je samo to bio poroblem ,tj.ako se opet ne dogodi da stane...

szahtila

Well-known member
....Da napisem onda i sta je bilo.....bio na servisu i zasada je pretpostavka da je smece nekako blokiralo , majstor pocistio i vratio auto ,da vidim desetak dana dali je samo to bio poroblem ,tj.ako se opet ne dogodi da stane...
Super ako je tako, no kako je smeće došlo do ventilatora? Šta je sa filterom klime?

Na vrh