ostaje raditi dok se ne aktivira energy save modekad ugasim i zaključam auto radio ostaje raditi još nekih pol minute
treba ga spojiti na način da se gasi nakon gašenja auta.jel netko zna kak to rješiti, jel to do radio cd-a ili
da ga bacim vanka i zemem drugi? mislim na radio
kakva iskustva imam sa svojim "umjetnicima" trebao bi napraviti ovo
A čuj i nafta bi se brzo zapalila od M koktela! Užgo bi od prve!U golfa se to ne dogadja
ma daj, pa ja sam :angel:Jebte vi ste opasni.
ne uopćeU golfa se to ne dogadja
Mora da je neka sportska bregasta bila u pitanju, veći intercooler... Auuuuuu!(bregasta+ ostalo za 2.0 tdi)
ha, čuj nekom je puno 1x000 kn a nekom nijeMora da je neka sportska bregasta bila u pitanju, veći intercooler... Auuuuuu!
Kume, naravno da je tako!!! Navodiš da je taj čovjek došao u ovlašteni - znači da sigurno nije došao s golf 2 ili 3 nego s barem 5-icom. Loša karma, motor počeo pi*diti i eto! Iz šale sam napisao ovo za brege i coooler Ali ako već jašeš visoko odabirom automobila (a novčanik ti nije neki snagator) u viskom cijenovnom razredu klase - spremi se da te budu servisi prizemljili.ha, čuj nekom je puno 1x000 kn a nekom nije
alacgore:... ako već jašeš visoko odabirom automobila (a novčanik ti nije neki snagator) u viskom cijenovnom razredu klase - spremi se da te budu servisi prizemljili.