Re: LEXIA
S obzirom da sam nakon kompletne reparacije hidraulične pumpe i elektromoora(moj se je raspao)koji sam nabavio polovan ,ali je djelomično bio neispravan (nije bila u redu elektronika koja uključiva i prekida prema potrebi) te sam kombinirajući sa jednog i drugog uspio sve složiti zahvaljujući pojedinim kolegama koji su se htjeli sa tim zanimati.Nadalje došao sam do toga da je trebalo odzračiti sistem,ali navodno bez LEXIE nebu išlo,ali pojedini forumaši su mi savjetovali da nadrukam malo zraka u posudu i na taj način odzračim što je i uspjelo te se tom prilikom i zahvaljujem istima.Za one kojima bi slučajno trebao ovakav popravak nek se jave da ih uputim tko slaže pumpe kao i elektromotor da ne lutaju i traže kao ja i u sistem ide između 3 i 4 litre LDS ulja zavisi koliko je ostalo prije toga.Zaboravio sam još napisati cijenu cijele reparacije pumpe sa elektromotorom 1200 kuna,6 litara ulja LDS i moje ruke. Pozdrav svima.
PS.Zahvaljujem se također i pojedinim majstorima koji imaju servise na području Ivanić-Grada uz poruku :Jadni mi koji imamo citroene uz takve majstore.