lozic
New member
Pozdrav, ovako. Jucer kada sam se vracao kuci, auto mi je na pola puta samo par puta zatrznuo i ugasio mi se na sred magistrale, gdje sam jedva mogao negdje skrenuti. Postoo je jucer bila subota i 20h navecer, nitko od majstora ne radi. Danas je nedjelja, a sutra je praznik, zvao sam sve zivo ali svi kazu nista prije utorka, a meni auto bas hitno treba, jer putujem na posao s njime svaki dan. Servis veliki mu je napravljen prije pola godine i mali servis prije 20 dana. Pumpa benzina mi je promijenjena - Bosch-ova je stavljena, sve zivo je promijenjeno. Pumpa kad dam kontakt zuji, sto je dobar znak jer radi. Auto mi je na plin i kad dam kontakt vise ni ne vidim one tockice ni da prebacim plin ni ti gorivo. Jedino kad resetiram akumulator, mi se pojavi na 10 sekundi i nestane. Da li bi to bio kvar od osiguraca, ili mi je opet pumpa benzina otisla, radi se o Citroenu C4 coupe, 2007 god. 1.4 16V. Auto mi je prije 3 dana bio kod majstora na pregledu, i kaze da je sve uredu i da mi auto jednostavno izgleda kao nov i tako se ponasa, jer mi je redovno sve mijenjano. E ako mi netko moze pomoci bilo kako, da sto prije rijesim, molim vas. Hvala.