samo jedan kljuc?upravo kopirao, 40 kn :weeabooface:
šta mu to prije nisi reko! e!za tu lovu si mogao 3-4 kljuca
Hahaha zato i pitam jer sam vidija da to bas i nije tako složeno, a i ovo sam na njuškalu blizu našaoTo se složi dok se juha ohladi.
Pošto nitko ne odgovara, ja probavam sam. Uzemljenje je nađeno (vijak ispod tepiha kod vrata vozača (žuto želena žica)), a sad struja. Da li mi je preporučljivo uzimati struju sa radija (stalnu) s tim da stavim osigurač na nastavak žice za modul. Da stavim na nesto drugo (da mi radijo ne ode). Isto tako kad to radim odspojim akumulator (sad kad to skidam ili vračam da li trebam paziti na što) hvalaPozz.
ovako. ja san kupija motoriće za centralno i opremu i sve. nije problem to staviti na vrata i spojiti. Nego me zanima imam jednu žicu za napajanje (na što da je spojim, na radijo ili slično), te drugu za uzemljivanje (da je spojim na karoseriju ili) pa ako netko zna neka pomogne.
thx
Pošto nitko ne odgovara, ja probavam sam. Uzemljenje je nađeno (vijak ispod tepiha kod vrata vozača (žuto želena žica)), a sad struja. Da li mi je preporučljivo uzimati struju sa radija (stalnu) s tim da stavim osigurač na nastavak žice za modul. Da stavim na nesto drugo (da mi radijo ne ode). Isto tako kad to radim odspojim akumulator (sad kad to skidam ili vračam da li trebam paziti na što) hvala
A to bi mi bilo najbolje. Da on odradi unaprijed električni dio, a ja mehanički naknadno pa na kraju samo spojim žice na to. :whistling:A najbolje da posjetiš autoelektričara da ti spoji kak spada on već zna šemu.