G Gospar New member 10. prosinca 2014. #1 Koliki bi trebao biti vijek trajanja senzora temperature? I zbog čega se on kvari? Evo, recimo, ja sam ga mijenjao dva puta u dvije godine... Jel to normalno?
Koliki bi trebao biti vijek trajanja senzora temperature? I zbog čega se on kvari? Evo, recimo, ja sam ga mijenjao dva puta u dvije godine... Jel to normalno?
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 11. prosinca 2014. #3 Gospar je rekao: I zbog čega se on kvari? Više... Sol?
G Gospar New member 11. prosinca 2014. #4 Citru je rekao: a sta ti se dogada sa senzorom? i gdje si kupio? Više... Ujutro kad bih dao kontakt, upalio bi se i ventilator na najjače.. (a motor hladan) ugl. popravilo se nakon promjene senzora... A prvi sam kupio u LUXUS d.o.o. a sad novi u TATJANA j d.o.o. bjelivuk je rekao: Sol? Više... Odakle sol? Ja sam iz Dubrovnika.. Nema snijega kod nas... ako mislis na sol sa ceste.....
Citru je rekao: a sta ti se dogada sa senzorom? i gdje si kupio? Više... Ujutro kad bih dao kontakt, upalio bi se i ventilator na najjače.. (a motor hladan) ugl. popravilo se nakon promjene senzora... A prvi sam kupio u LUXUS d.o.o. a sad novi u TATJANA j d.o.o. bjelivuk je rekao: Sol? Više... Odakle sol? Ja sam iz Dubrovnika.. Nema snijega kod nas... ako mislis na sol sa ceste.....
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 11. prosinca 2014. #5 Gospar je rekao: ako mislis na sol sa ceste..... Više... Morska sol nošena burom. To mi je palo napamet.
Gospar je rekao: ako mislis na sol sa ceste..... Više... Morska sol nošena burom. To mi je palo napamet.