Echo49teen
New member
Sad ću okrenuti 60 000 km. Počele su cviliti učestalo disk pločice pa je vjerovatno vrijeme za zamjenu. Isto tako sam pročitao da se svakih 60 000 km treba izmjeniti filter goriva ako sam ja to dobro skontao iz onih slovenskih uputa. Pa bi molio iskusnije članove da mi malo napišu što bi trebao prekontrolirati i promjeniti. Prije cca 5500 km je mjenjan filter ulja, rekao bi filter kabine, ulje 4 litre total 9000 5w40 te nešto što baš ne bi znao što je TESNILO KPL.50 i Drobni material...dalje piše ovako REDNI SERVIS SISTEMATIÈNE OPERACIJE, ZAMENJAVA FILTRA PRAŠNIH DELCEV I ZAMENJAVA ZAVORNE TEKOÈINE. Mikro remen mi se čini ispucao, ne znam kada je mjenjan...rekao bih prije dosta godina iako nije napravio puno km.
I možda ako ima kakav mehaničar među nama tako područje Karlovca možda pa da pogleda uz neki klupski popust Nemojte mi davati destinacije tipa Zagreba, Rijeke itd. jer nemam vremena voziti auto tako daleko a i treba mi svaki dan zbog posla.
I možda ako ima kakav mehaničar među nama tako područje Karlovca možda pa da pogleda uz neki klupski popust Nemojte mi davati destinacije tipa Zagreba, Rijeke itd. jer nemam vremena voziti auto tako daleko a i treba mi svaki dan zbog posla.