poslusaj "majstore" iz autoslavonije!!! oni kazu da se nista nedira na hidraulici dok sve radi (a to je po njihovom 10godina!!!) a kad pocne nesto krepavat onda prodaj auto!!! tako su meni rekli za bx-a!Bog,
koji je serisni interval za hidrauliku na C5 iz 2004. te koliko kosta i što se mijenja?
tako ti je malo-pomalo autoslavonija propadala!!! bx im ja bio nemoguca misija a da nepricamo o xantia-ma i xm-ovima!!!pozdrav, svaka cast takvim majstorima al nemre bit sistem narani svinje i nist ne diraj. okdeset godina nije isto imati100 000km i 200 000km.
:doh:poslusaj "majstore" iz autoslavonije!!! oni kazu da se nista nedira na hidraulici dok sve radi (a to je po njihovom 10godina!!!)
Zapamti, bolje 5.000 km prije, nego 500 kasnije.znaci svakih 200000 km. to ce taman biti 2014 kada ce mi auto imati i deset godina
Kako se testira LDS I kako misliš kočiono ulje, C5 ne koristi LDS za kočniceUlje je lako testirati i ne treba raditi napamet. Hej pa to je obično kočiono ulje za sjeverne krajeve.
Tako je. Ja sam svoje zamijenio malterne drugi dan kad sam kupio, a imao je 162.000 km. Istina Bog, iscurilo je jer je crijevo bilo puklo...zamijeni ga i prije...nece ga ubit
LDS je ista tekućina kao i kočiona ulja koja se koriste u Finskoj recimo.Kako se testira LDS I kako misliš kočiono ulje, C5 ne koristi LDS za kočnice
tako je finska i dobila ime kad je sve kod njih finoZnaći to je neko fino ulje kad se koristi u Finskoj!
Pa kaj nisi nikad čul za finsku saunu / kupelj? E, tam ti se to koristi i ono kaj od ulja ostane ide v hidrauliku, doduše treba pubične i ostale dlake van pobrati jer ak ne pobereš to ti zjeb. hidrauliku.Znaći to je neko fino ulje kad se koristi u Finskoj!
može veći temperaturni rasponZnaći to je neko fino ulje kad se koristi u Finskoj!
Malo mi je to sumljivo, to bi bilo pre agresivno za sustav, možda si ti pomješao sa LHS-om koji se koristio na prvim hidrauličarima koji je na bazi kočione tekučine, dok je LHM na bazi benzina, a LDS je neko sintetičko uljeLDS je ista tekućina kao i kočiona ulja koja se koriste u Finskoj recimo.