bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 10. veljače 2011. #1 Slovenski 2cv koncept Malo sam surfao, pa prenosim slike. Zatim originalna slika, da vidite odakle je uzorak PS prerade.
Slovenski 2cv koncept Malo sam surfao, pa prenosim slike. Zatim originalna slika, da vidite odakle je uzorak PS prerade.
Dalibor Dado Tornado 10. veljače 2011. #2 oni najgornji crteži su precool to bi bilo spremno za proizvodnju, mogu ostaviti i onaj otvor kod branika za paljenje rukom...
oni najgornji crteži su precool to bi bilo spremno za proizvodnju, mogu ostaviti i onaj otvor kod branika za paljenje rukom...
ghorvat Well-known member Donator foruma 10. veljače 2011. #3 Meni su crzeži isto bolji od photoshop izvedbe.
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 10. veljače 2011. #4 A u tu rupu napred ide kaj ? Kurbla ??
ghorvat Well-known member Donator foruma 10. veljače 2011. #5 Bilo bi zgodno da na novom postoji krubla koja bi se sama zavrtila kod paljenja. Više iz povijesno estetski razloga, nego stvarne funkcije.
Bilo bi zgodno da na novom postoji krubla koja bi se sama zavrtila kod paljenja. Više iz povijesno estetski razloga, nego stvarne funkcije.
deda New member 10. veljače 2011. #6 Pa da nekog trefi u bulju.S kurblom treba znati,mojem je starom nekada dok je bio mlađahan slomila ruku.
Pa da nekog trefi u bulju.S kurblom treba znati,mojem je starom nekada dok je bio mlađahan slomila ruku.
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 12. veljače 2011. #8 Dalibor je rekao: novog 2cv bi jedino čak norris mogao upaliti na ruku Više...
1587 VTS New member 12. veljače 2011. #9 Svaka cast pokusajima reinkarnacije, al original je jedan i neponovljiv :wub: :wub: Legenda od mog starog Prilozi Picture 016.JPG 138,6 KB Pregleda: 20
Svaka cast pokusajima reinkarnacije, al original je jedan i neponovljiv :wub: :wub: Legenda od mog starog