R Rajko New member 19. prosinca 2019. #1 Poštovanje forumaši. Evo mene opet ovaj put sa problemom otkaza stop svetala na Xantii II. Niti jedno radi. Šta bi mogli biti uzroci i kojim redom da tražim kvar? Hvala.
Poštovanje forumaši. Evo mene opet ovaj put sa problemom otkaza stop svetala na Xantii II. Niti jedno radi. Šta bi mogli biti uzroci i kojim redom da tražim kvar? Hvala.
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 19. prosinca 2019. #2 Odjednom je prestalo ili? Da nije prekidač na papučici kočnice? On da rikne, niti jedno stop svjetlo ne radi
Odjednom je prestalo ili? Da nije prekidač na papučici kočnice? On da rikne, niti jedno stop svjetlo ne radi
R Rajko New member 19. prosinca 2019. #3 stop svetla Danas na tehničkom me obraduju da mi ne rade stop svetla komplet. Da li ima još šta osim prekidača na papuči i osigurača kao uzročnik kvara?
stop svetla Danas na tehničkom me obraduju da mi ne rade stop svetla komplet. Da li ima još šta osim prekidača na papuči i osigurača kao uzročnik kvara?
C charllie Active member 19. prosinca 2019. #4 Prvo provjeri struju na prekidacu,mozda zica ili steker.
R Rajko New member 20. prosinca 2019. #5 stop svetla Problem bio u prekidaču. Nije bila neophodna zamena već u režiji sam svoj majstor otklonjen nedostatak. Hvala svima na sugestijama i pomoći.
stop svetla Problem bio u prekidaču. Nije bila neophodna zamena već u režiji sam svoj majstor otklonjen nedostatak. Hvala svima na sugestijama i pomoći.