Odgovor svima (i hvala svima na pomoci):
1. Set kvacila promijenjen prije 5000 km, par susjeda mi reklo kad je culo zvuk da je to 100% druk lager famozni. Ja otisa, kupio set kvacila i prominio ali zvuk je ostao identican. Sad zamislite moje razocarenje kad asm upalio auto i skuzio dasam bacio novce u vjetar al ok, imam novo kvacilo lol.
Note: Receno mi je da je druk lezaj ukljucen u set kvacila. Jedino ako su me slagali. U CIAK- a sam kupio set kvacila na nekom popustu i nasao majstora da promjeni.
2. Mikrofon sa ove audio snimke je kraj bocnog retrovizora vozacevih vrata, sa vanjske strane vrata (snimano izvan auta). Prvo sam otvorio haubu i snimao direkt iznad motora ali tamo se razlika uopce ne cuje.
3. Kad stisnem kvacilo (pritisnem pedalu), zvuk auta postane super tih i miran, nikakvo pistanje, zvizdanje ili bilo kakav "cudan" zvuk osim jako mirnog rada motora.
4. Nakon svog iskustva i istrazivanja, dojma sam da bi mogao biti lezaj na spojnickoj osovini. Nasao sam i jedan post tu na forumu koji opisuje slicnu situaciju pa ne znam jel to moze biti moje konacno rjesenje. Evo link na post:
Srednja Spojnicka Osovina Simptomi?