Da se malo upoznate sa DS3..
automoto-portal.hr/auto/test-citroen-ds3-1-6-vti-so-chic
automoto-portal.hr/auto/test-citroen-ds3-1-6-vti-so-chic
Posljednje uređivanje:
S obzirom šta voziš,nisam ni očekivao drukčiju reakciju A jel bi te ovo donekle zadovoljilo ? www.automotozilla.com/magazin/model/418danas sam vozio 1.6 turbaka...neide nesto posebno auto
Nije ni moj favorit, draze mi je kad opise skoro puni krugNe volim ovu "nakošenu" obrtaljku..nikako mi to ne paše...
To sam procitao u par testova. Kazu da je ovjes mita u dinamickom smislu nedorecen. Bas je bio usporedni test u EVO magazinu (A1, cooper, DS3, mito), mito je zavrsio zadnji.ds3 športskiji, mito komfortabilniji ROFL
ooo tada će te zanimati: Citroen DS3 Racing v hot hatchback rivals - evo MagazineTo sam procitao u par testova. Kazu da je ovjes mita u dinamickom smislu nedorecen. Bas je bio usporedni test u EVO magazinu (A1, cooper, DS3, mito), mito je zavrsio zadnji.
Osobno ekipu iz EVO-a najvise cijenim jer oni jedini zapravo testiraju aute, njima su svi jednaki, nemaju predrasuda i pristranosti nekoj marki, samo je bitan uzitak za volanom i vrijeme na stazi Svi drugi samo prepisuju iz kataloga i jedni od drugih, donose subjektivne zakljucke i favoriziraju svabe :disgusted: Sta se tice svabofilije prednjaci auto motor i sport, sta ne cudi s obzirom na maticnu reviju :disgusted: Kad stignem, ubacit cu taj test
Bumo se dogovorili..pa ljudi smoOvisi koliko pivi placas kad dođem u zg
Sutra ti ga stavim, mislim da je bio crveni 1.6 HDi 110, moram potrazitBumo se dogovorili..pa ljudi smo
Fali tu jos jedan opasan igrac na stazi koji uskoro dolazi - fiesta st :whistling: Ne volim ford, al priznajem da im je malo ko ravan kad je ovjes i lezanje u pitanju! Razumjet ce svako ko ga je bar jednom potjerao kroz zavoje. Starog ST-a su stavljali uz bok Renaultsport Cliu 197.ooo tada će te zanimati: Citroen DS3 Racing v hot hatchback rivals - evo Magazine