puknut ce ti i ta za godinu dana.. imao istu i pukla mi je pri šaltanju iz prve u druge
kupi običnu, ne samoštelajuću i pobaj tako, ja sam sad stavio sa manualnim štelanjem, pedala kuplunga je malo tvrđa... za sada sve okej, sa štelajućom sam imao samo probleme, za zamjenit navedenu sajlu ide akumulator dole, nosač getribe ide dole, podloži motor odozdola kad budeš skidao nosač, ja sam ju zamjenio usred rijeke na parkingu sa osnovnim alatom koji imam u autu a mašinu sam podložio sa dizalicom za rezerni kotač... ako sam mogao ja tako onda može svako, nije neka nauka, za natuknut sajlu na papučicu najlakše spusti sic i legni pod kroškot, sajlu **NI U LUDILU* nemoj aktivirat prije nego ju staviš na mjesto, kad ju staviš na mjesto onda ju aktiviraj, iako bi ja na tvom mjestu ako postoji mogućnost vratio tu sajlu i tražio manualnu, ja sam za automatsku dao isto 250 ++ kn a za ovu sa manualnim štelanjem "na vidu" oko 150
inače kad smo kod kuplunga, ozbiljno razmišljam o tome da napravim hidraulični, i to ću najvjerojatnije i napravit samo da nađem djelove koji mi pašu, mislim da picaso hdi ima nešto šta bi se dalo upasat, ali to moram istražit još.. ugl ako dođe do tog bit ce slike u temi o mojem zujalu pa ce svi sve znat
ako baš ne misliš to sam radit onda probaj drmat sajlu vrtit ju i neznam već šta da ti uhvati kuplung, moć ćeš ga stisnut dva tri puta možda, tako sam ja stigao do parkinga, ubiti bitno je samo za krenut a šaltat možeš i bez njega samo pomalo