i meni je moj c5 drag... imam ga 6-7 mjeseci i šilji me ko :cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura:u, veliki servis (ajde to je kao pod normalno), prednja kočiona čeljust, nosač motora, sada zadnji ležaj kotača, a uz sve to svako jutro kad ga palim, radi na tri cilindra i digne bijelu dimnu zavjesu da se ništa okolo ne vidi. Mjenjao grijače - tri bila krepana, a palio na minus 7,8 ko mina.... dizne tj. injektori bili na ispitivanju, kažu da su ok.....senzor tlaka goriva isto ok... eto...niko ne zna šta mu je.
Svakih 7-10 dana mu dođe da u vožnji trokira, gubi gas kao da mu kontakt neko gasi (auto se ne gasi), to traje 5-6 minuta i onda je opet ok - ne stignem u takvom stanju do ni jednog majstora.
Grešku ne baca nikakvu.
I opet ga rado vozim...do kad ne znam...vjerovatno dok ne zakuham pa ga zapalim nasred livade... eto....
imao vektru u koju sam sa grčem u želucu sjedao ne znajuć dal će stat negdje na cesti...
prije nje xantiu pod kojom sam svaki tjedan ležal...prodal ju i ovaj 5 godina nije prsta na motor i hidrauliku stavil
poslje vektre dobla s kojim nisam imao problema ali mi nije pasao zbog visine i neudobnosti - poslje xantie sve tvrdo, pa i c5
Nekad se pitam dal postoji normalan auto koji me neće j... ko sansku kozu ili moram dignut kredit i kupit novi auto, a ni to nije danas sigurno