Nakon 7 meseci voznje ( u mom posedu ) danas poce da zaje*ava Xara Picasso 2.o HDI. Pre jedno mesec dana mi se ugasi u voznji (izgubi snagu kod ubrzavanja i ugasi se ) pregledah ispod haube par sitnica i probah da upalim - upali iz prve i lepo radio do danas. Skoro zaboravih na to, otad presao oko 2000 km bez da stucne, kad danas isto. Malo sacekao ( oko minut, dva, i probah da zaverglam - upali iz prve, lepo radi, bez cudnih zvukova ( jedino je upalio upozoravajucu zutu lampicu - skroz zadnju desno na instrument tabli i negasi je ) Auto lepo vuce i ide ( kroz grad ) i nakon kilometar isto - izgubi snagu i ugasi se. Opet sacekam minut i pali, radi, ide. za kilometar isto, al vec sam kuci. Izvadih filter za gorivo, odlican ( menjan pre oko 5000km ) pregledam kuciste filtera - u njemu nafta cista, nema taloga. Upali isto iz prve vuce lepo, ali nakon 500, 600 met. isto izgubi snagu i ugasi ( osecaj kao da sam ga na kljuc ugasio u voznji. Obratih paznju na kontakt - sve u redu. Proverih kuci i kontakte na klemama akomulatora, sve ok ( ipak ih ocistio i dotegao. Upalih u mestu radi 2, 3 min. i poce malo da trese motor i ugasi se. Tako probah jos par puta u mestu i isto. Da naglasim da se zuta lampica u dnu table negasi ( jedino se ugasila kad sam skinuo kleme da ocistim, ali nakon par sekundi po paljenju opet se upali zuta lamp. ) Moracu u ponedeljak kod majstora, nadam se da ce pokazati na dijagnostici sta je problem, ali me sad kopka sta bi moglo da budeAko je neko imao slican problem ili zna sta bi moglo da bude kvar, mnogo bi mi olaksao da preguram vikend