gox
New member
Ovako, planiram sredit felge do proljeća i razmišljao sam o par načina kako da ih uredim. Felge su po rubovima malo skrhane, na nekim dijelovima malo spigane (takve su bile dok sam ih kupio) i lak se počeo ljuštit pa me zanimaju vaša iskustva kako ih što bolje sredit.
Razmišljam o par načina:
1) Dat nekom na pjeskarenje (cca. 200kn), onda sam uredit rubove ako se to ne može ispjeskarit i onda dat na plastificiranje (75kn/komad felge) - jeftino
2) Dat Kruni da mi ih napravi - cca. 1000kn
3) Doma ih sam uredit - cca. 150kn
Najviše mi se sviđa prva opcija jer bi htio da to bude što kvalitetnije napravljeno, a gledam po stranim forumima dosta ih da na plastifikaciju i zadovoljni su. Naši kažu da je plastifikacija malo zeznuta da se boja počne ljuštit ko izmjene felgi kod vulkanizera pa me sad to malo muči...
Kakva su vaša iskustva?
Razmišljam o par načina:
1) Dat nekom na pjeskarenje (cca. 200kn), onda sam uredit rubove ako se to ne može ispjeskarit i onda dat na plastificiranje (75kn/komad felge) - jeftino
2) Dat Kruni da mi ih napravi - cca. 1000kn
3) Doma ih sam uredit - cca. 150kn
Najviše mi se sviđa prva opcija jer bi htio da to bude što kvalitetnije napravljeno, a gledam po stranim forumima dosta ih da na plastifikaciju i zadovoljni su. Naši kažu da je plastifikacija malo zeznuta da se boja počne ljuštit ko izmjene felgi kod vulkanizera pa me sad to malo muči...
Kakva su vaša iskustva?