Uzeti original navigaciju ili zamjensku?

maxxy

New member
Radi se o C5 Exclusive iz 2009. god.

Otisao mi je ekran od navigacije i zamjena navigacije skinuta s drugog C5 s ugradnjom ce doci oko 1300-1500kn, mozda i vise.

Postoji li dobra zamjenska navigacija koju mogu uzeti da je u boji i da ima veci ekran od originalne? I da im je update mapa laksi nego kod originalnih? Nesto kao tipa Garmin.

Imate li sto preporuciti?

Isplati li se ovo uopce raditi? Mislim ne samo na kvalitet, nego i mogu li se hardverske tipke s volana i konzole ispod ekrana spojiti na zamjensku navigaciju?

ZlatkoC4

Well-known member
Radi se o C5 Exclusive iz 2009. god.

Otisao mi je ekran od navigacije i zamjena navigacije skinuta s drugog C5 s ugradnjom ce doci oko 1300-1500kn, mozda i vise.

Postoji li dobra zamjenska navigacija koju mogu uzeti da je u boji i da ima veci ekran od originalne? I da im je update mapa laksi nego kod originalnih? Nesto kao tipa Garmin.

Imate li sto preporuciti?

Isplati li se ovo uopce raditi? Mislim ne samo na kvalitet, nego i mogu li se hardverske tipke s volana i konzole ispod ekrana spojiti na zamjensku navigaciju?
Kupiš Nokia Lumia i imaš tel i besplatnu navigaciju mrežnu i vanmrežnu, sa govorom. lumia-630 798kn. 4,5" windows phone 8.1:D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Pa ova cijena koju si napisao je čak i dobra... koliko vidim zamjenski ekrani samo toliko koštaju... a kineske navigacije duplo više.

Samo pitanje je koliko će ta rabljena trajati...kad ni nova nije pre dugo potegla

vborovic

C5 modifikator
Kineksi klonovi budu radili sa tipkama na volanu, ali to je u biti sasvim drukčiji softver (a i hardver), update karata je drž-nedaj, navodno iGo izvedenice, izbornici šareni kao luna-park ... u pravilu su nav uređaji izgleda kao RD4 auto radio (naravno, ima i drukčijih 1 DIN verzija), a hardver je na steroidima ... neki modeli čak rade na WIndws CE 6.0 OS-u, maskirano i upakirano da izgleda moderno (nešto tipa HTC Sense, a u pozadini Android) ... pa tko voli ...

A odgovor koji si dobio za mobitel/ručni GPS, nije ista kategorija ... cjenovno je povoljnije, naravno, ali bez tog ekrana (i mogućnosti s njime) auto postaje "groblje" ...

Na vrh