Èuvaj novce i samo ti to teraj!Ma mislio sam iz preventivnih razloga, trenutno sam pri nešto financ. sredstava a kasnije neću biti
Èekaj malo..jel sve skupa 5800 ili 5800 +1400+1000a sada sam završio sa majstorom sve što smo dogovorili to je i urađeno,,,,,,,po njegovom mišljenju ništa se ne treba dirati pumpa,,,,,,,,veliki servis plaćen 5800 kn,,,,,a tu je još bilo 1400 kn za popravak mjenjača,,,,,i 1000 kn ruke,,,,,,,,,,,ali sve je zamjenjeno
Koja je tarifa za reparaturu kad bi trebali?Savjet pumpu i injectore ne dirati ako je sve super, bavim se reparacijom visokotlačnih pumpi i injectora pa znam situaciju sa time.
je, a kaj si mislil, citroen je ko manekenka, nije to toči i vozi!
da smo željeli onu koja zna kuhat, oženili bi mikrovalku!
LOOOOOOOOOL Dobra care ROFLkrky gotov si, ode ovo ljetoeura ROFL
A i reakcija je za 5AAAAAAAAAAA:doh:
Ode moje litovanje na adriatiku:doh:
Ma da sam bar ložu točil nebi mi bilo žal.
Baš kak veliš, ako mijenjaš čarape svako jutro nobudeš dobil gljivice tak je i sa filterom goriva, najbolje ga je pred svaku zimu mjenjat, a ne kak neki čujem po tri godine ili ti ga 30.000kmOvako reparacija po injectoru je 300kn,a joj... koji je motor 1.4 ili 1.6? mogu ti cagnut sutra, a mogu za 70.000km. Sve ovisi. Èak ne mogu ni reći postotak rikavanja, jer rikavaju čak od 30.000 pa do čak 180.000km. Ovisi kakvo je gorivo, kako se vozi. Jasno da uz sav posao ide i garancija.