Lako za volan, ne znam jesam ikada doživio da se volan pohabao. Mazda ima 230 tisuća i volan je ok, nema razlike u osjećaju. A jučer vozio Golfa 4, isto preko 200 tisuća i volan je ok. Malo je "ispoliran" ali je ok.Možda je meni veća potreba jer mi se znoje dlanovi, ali svakako je puno udobnije s njima i volan puno sigurnije stoji u ruci. A i koža na volanu duže poživi.
S time se slažem, nikada ne kupujem odjevne predmete preko neta. Kupio sam Five Ten, isti broj koji nosim inače, ali su mi ove malo tijesne. Za:cenzura::cenzura::cenzura:ao se pošetno.ne volim baš internetsku prodaju.
Imam neki osjećaj da nije jeftinInače, ima u Maksimirskoj 67 obrtnik koji radi rukavice po mjeri. Mislim da može napraviti i vozačke.
Prevario bi se. Ja sam prije par godina uzeo rukavice za zimu i bile su negdje između 200 i 300 Kn.
Ne bih se složio. Naravno da nije baš malo ali kao što je konaroast napisao, treba uzeti u obzir da se radi o rukavicama rađenima po mjeri.Pa to i nije baš jeftino Pogotovo za domaći proizvod.