Ovo su nove gume
, mislim, kupljene su u oktobru 2018. Mozemo reci da su nove, šara je ok. sve je bilo ok, dok ih nisu vracali na felne. Pre svega je kod njih uradjena optika trapa, jer je i ranije malo vukao, i to je tada bilo reseno. Zamajavao sam se idejom da imam 2 seta guma. Pa sam u proslo prolece montirao letnje gume, nije mi se svidelo kako se auto ponasa, volan tvrd i ostalo. Trajno sam odlucio da vozim univerzalke. I vratili su ih sa cuvanja, trebali da zamene, nisu obelezili ili se obrisalo gde je koja bila. Tog dana sam opet kod njih uradio kontrolu trapa, rekose sve ok. Od onda vuce u stranu blago. presao sam tako jedno 12000km ;D, ako ne i vise. Pre mesec dana odem kod nekih sto imaju trenutno najbolju opremu, ne znam da li imaju i znanje. Racunar pokaze malo odstupanje, mogu okaciti izvestaj, ne umem da ga protumacim. Rekose posle 500-1000km da navratim na kontrolu. Ja sam presao za mesec dana jedno 1300km, pa cu ici na kontrolu. Auto sada, nekad vuce u desno, i ne mogu da procenim da li je do puta, ili opet do optike. Kad postavim volan da stoji pravo(90km/h) onda auto ide u levo
. Otici cu da mi stave volan da stoji pravo, i da zamene prednju desnu sa zadnjom desnom.