prvi europski monovolumen projekt Espace, prvo je ponuđen citroenu.Iskreno, nisu mi jasni neki postupci Citroena kroz povijest, kao da su se trudili sami sebe zeznut.
http://www.citroenet.org.uk/prototypes/activa/activa2.html...
Sta je strava? Xantia 4x4 ili Activa?strava :surprised:
Istina tad je već bilo sve spremno, ali su odlučili da tržište još nije spremno za tako neštoEee, da, koliko su toga zeznuli...
Jos 60-ih su za DS imali spreman aktivan ovijes, ABS i zracnu kocnicu!
Prvo je diravi došao u sm-a, pa cx i onda na xm-u samo v6, nije nitko osim citroena imao diravi. Na cx-u nije bilo previše problema sa njim, ali zato na xm-u zna odlaziti, a dosta teško se mjenja i nije moguče reparirati, tu su baš zeznuli stvar.diravni ne znam auto osim cx i xm koji ima išta slično (mislim da čak jedan mercedes)
Sve se može uz trud. Kod mene na sreću samo minimalno slini diravi, ne bitno skoro, ali koji gušt takav servo imati. Xm je jedinstven i takav auto se neće skoro proizvesti.Prvo je diravi došao u sm-a, pa cx i onda na xm-u samo v6, nije nitko osim citroena imao diravi. Na cx-u nije bilo previše problema sa njim, ali zato na xm-u zna odlaziti, a dosta teško se mjenja i nije moguče reparirati, tu su baš zeznuli stvar.