Unforgiven
New member
Dakle, s obzirom da imam poveci broj pitanja, otvorio sam posebnu temu, nadam se da je tako u redu, rijec je o Xsari 1.4 99god. sa plinom.
Pa krenimo:
1. Zadnji most je kritican, skripi i cvili za nevjerovati.
Bio sam kod mehanicara i naravno da ga treba mjenjati, samo sto je problem sto mehanicar me ne moze primiti prije kraja slijedeceg tjedna, a ja se moram voziti svaki dan, pa me zanima sto je najgora opcija koja mi se moze desiti ako se tako vozim jos neko vrijeme.
Isto tako ako imate kakvu preporuku gdje ga kupiti, ili da to prepustim mehanicaru? Kako se cijene krecu inace?
2. Prednje vilice su isto u losem stanju.
Isto tako, kako i koliko je kriticno se voziti sa takvim vilicama, jako se cuju preko neravnina i lezecih.
Koje su best buy s obzirom na cijenu?
3. Diskovi i plocice, opet isto pitanje, sto uzeti?
4. Ulje i filteri? Koja gradacija? 10w40?
5. S obzirom da ima plin, a ja dugo nisam vozio auto na plin, da li je normalno da se malo osjeti miris po plinu u kabini?
6. Ne radi mi brojac okretaja, odnosno radi ali krivo pokazuje okretaje, do cega bi to moglo biti i kako popraviti?
7. Papucica gasa je tako tvrda da se jedva stisce.
Ne znam da li ima itko slican problem i da li je to samo do sajle ili je nesto drugo u pitanju?
Za sada toliko, da ne pretjeram za pocetak.
Puno hvala unaprijed na pomoci svima
Pa krenimo:
1. Zadnji most je kritican, skripi i cvili za nevjerovati.
Bio sam kod mehanicara i naravno da ga treba mjenjati, samo sto je problem sto mehanicar me ne moze primiti prije kraja slijedeceg tjedna, a ja se moram voziti svaki dan, pa me zanima sto je najgora opcija koja mi se moze desiti ako se tako vozim jos neko vrijeme.
Isto tako ako imate kakvu preporuku gdje ga kupiti, ili da to prepustim mehanicaru? Kako se cijene krecu inace?
2. Prednje vilice su isto u losem stanju.
Isto tako, kako i koliko je kriticno se voziti sa takvim vilicama, jako se cuju preko neravnina i lezecih.
Koje su best buy s obzirom na cijenu?
3. Diskovi i plocice, opet isto pitanje, sto uzeti?
4. Ulje i filteri? Koja gradacija? 10w40?
5. S obzirom da ima plin, a ja dugo nisam vozio auto na plin, da li je normalno da se malo osjeti miris po plinu u kabini?
6. Ne radi mi brojac okretaja, odnosno radi ali krivo pokazuje okretaje, do cega bi to moglo biti i kako popraviti?
7. Papucica gasa je tako tvrda da se jedva stisce.
Ne znam da li ima itko slican problem i da li je to samo do sajle ili je nesto drugo u pitanju?
Za sada toliko, da ne pretjeram za pocetak.
Puno hvala unaprijed na pomoci svima