mountain36
New member
Spremam se na kupovinu rabljenje xsare picasso 2003 do 150000 km do 6000 eura pa bih molio misljenje odnosno iskustva o tom modelu iz vlastitih iskustava.
Ja ga imam,malo trosi ,veliko je,udoban ka u avionu,dusu dalo za daleki putSpremam se na kupovinu rabljenje xsare picasso 2003 do 150000 km do 6000 eura pa bih molio misljenje odnosno iskustva o tom modelu iz vlastitih iskustava.
Ne dam LOLŠkafe, mislim da je ovo ponuda koju ne možeš odbiti. :grin:
...hmmm 2002. god sada 205000 km - kupljen 2007 sa 110000 km - osim velikog servisa i redovnih servsa mijenjana kuplung sajla (nažalost 2 puta), lijeva vilica, sada bi trebao promijeniti servo pumpu i srediti suvozačev airbag (svijetli), te naručiti novi ključ sa daljinskim (gumbi svi popucali i ispali) - ostalo je OK ...Spremam se na kupovinu rabljenje xsare picasso 2003 do 150000 km do 6000 eura pa bih molio misljenje odnosno iskustva o tom modelu iz vlastitih iskustava.
Ne moraš kupovati cijeli ključ.te naručiti novi ključ sa daljinskim (gumbi svi popucali i ispali) - ostalo je OK
Dankec,za ovo bi ti "planina36" moral platit pivu
Pa to mu je skuplje neg 2$ ... il je tu negdjeDankec,za ovo bi ti "planina36" moral platit pivu
Imam to i ok je .... hvala!!!
Vidim da si pročitao upute ...:angel:Dali xsara picasso ima broj okretaja?Gdje?