R roal New member 29. rujna 2011. #1 pozdrav svima evo našao malo vremena dolazim iz zagreba i nedavno sam kupio picasssu bila je malo u lošijem stanju al dobro popravit čemo to Posljednje uređivanje: 29. rujna 2011.
pozdrav svima evo našao malo vremena dolazim iz zagreba i nedavno sam kupio picasssu bila je malo u lošijem stanju al dobro popravit čemo to
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 29. rujna 2011. #2 Pozdrav i dobro nam došel :hello::hello: Nebi škodilo malo više informacija..kaj se sramiš
O Olaf New member 29. rujna 2011. #4 pozdrav daj otvori temu u odgovarajucem podforumu pa cemo vidjeti sto je, napisi godiste auta, koji je motor, dali se osjeti izgoreni ili sirovi miris goriva itd...koliko kilometara ima...
pozdrav daj otvori temu u odgovarajucem podforumu pa cemo vidjeti sto je, napisi godiste auta, koji je motor, dali se osjeti izgoreni ili sirovi miris goriva itd...koliko kilometara ima...
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 29. rujna 2011. #7 Aj šta ste napali čovika..prvi post i vi bi odma slike..polako,ima vrimena
Zmix New member 29. rujna 2011. #8 skafetin je rekao: Slike su odlične ka moji zidovi od jupola Više... Ono jeste malo u lošijem stanju...
skafetin je rekao: Slike su odlične ka moji zidovi od jupola Više... Ono jeste malo u lošijem stanju...