Danas spustim prozor do kraja i kad ga vratim gore, sjebe mi gumu na vratima. Jednostavno prozor iskočio van, onda sam ga opet spušto i rukom držao i navodio prema gore....Rješenje?
Vozim se dalje, upalim klimu. I nakon 20min uzmem pauzu na autoputu, podignem haubu jer u zadnje vrijeme stalno slušam, osluškujem rad motora.
Auto svakih par sekunda napravi glasni tup udarac i vidim motor se muči.
Vidim zaglavljuje se remenica koji sam prije 3 tjedna popravljao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Motor se muči, i sad mi nije jasno kako se to može desit???
Odmah sam išao ugasit klimu i dalje je sve bilo ok. Doletio do mehaničara, al je radio do 15h pa je otišo.
Dakle ekipa. Da čujem.
Dal se to svako malo kompresor palio, pa se nije mogo uplait radi? il je moguće da ta remenica zaglavljuje?! Al zaglavljuje samo kad je klima uključena.
Vozim se dalje, upalim klimu. I nakon 20min uzmem pauzu na autoputu, podignem haubu jer u zadnje vrijeme stalno slušam, osluškujem rad motora.
Auto svakih par sekunda napravi glasni tup udarac i vidim motor se muči.
Vidim zaglavljuje se remenica koji sam prije 3 tjedna popravljao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Motor se muči, i sad mi nije jasno kako se to može desit???
Odmah sam išao ugasit klimu i dalje je sve bilo ok. Doletio do mehaničara, al je radio do 15h pa je otišo.
Dakle ekipa. Da čujem.
Dal se to svako malo kompresor palio, pa se nije mogo uplait radi? il je moguće da ta remenica zaglavljuje?! Al zaglavljuje samo kad je klima uključena.