kaj bi pital ak ima priručnik.ako imaš priručnik
Boril sam se i ja dugo sa šrafcigerom... al sad su jednostavno oba dva strgana i samo ih uglavim svaki put sa duck tapeom :grin: Past ionako ne mogu od tablice
Neda mi se ljepiti sa ljepilima jer mi je ovako jednostavnije za skinut opet...
Uglavnom.. nije ni problem strgat. LEDice funkcioniraju bez beda... kad zaključaš i ugasiš ostanu još lagano svjetlit koju minutu i onda se ugase. Follow me home funkcija hehehe
To delaš sam prije tehničkog...a desna radi kad ju malo kvrcnem rukom
Dobro ti je to, ja sam uzeo isto na ebayu upiso sam LED LICENCE PLATE CITROEN C3 i našo neke iz engleske platio20 eura i još par funti još shipping jer mrzim čekat to tjednima rađe platim pa da odmah dode. Išo kod nekog elektirčara i isto nije mogo ove stare maknut, tak da je na kraju moro cijeli onaj tapecirung micat (sa unutarnje strane) i onda je maknuo stare i uspio ugurat nove, meni super izgledaju mozes pogledat negdje po moj c3 ima koja slikaevo i ja strgao svjetla tablice, sad su oba potrgana pa vise ali tablica im neda pasti, mislio sam uzeti zamjensko rješenje umjesto da ljepim, nije neka velika lova u pitanju, šta mislite jel bi to pasalo pošto je led umjesto obične žaruljice, da mi nebi prepoznao kakvu grešku? jeli itko kupovao već ovako nešto kinesko?
https://www.ebay.com/itm/2pcs-Led-License-Number-Plate-Light-for-Peugeot-206-207-306-307-407-Citroen-C3-/141411725000
ne prikazuje link, uglavnom na ebayu se upiše citroen c3 plate light, ima ih puno