Pod komandnom pločom misliš na središnju konzolu, tam gdje je grijanje, ventilator, pepeljara ili nešta drugo?Molim za pomoć kako zamijeniti pregorjele žaruljice unutar komandne ploče Xantie II. Kako uopće doći do njih... Sva iskustva dobrodošla čak i ona negativna
Znam ja, potraži tu negdje ima sve napisano i slikano, ja mjenjao.Htio bih promijeniti u interijeru žaruljice iznad pepeljare, više mi ne svijetli zeleno na prekidačima ventilatora i grijanja pa ako netko zna kako se mijenja?
Imaju i slike negdje no ne mogu naći gdje sam to pisao, sinoć sam to tražio ali bezuspješno. Uglavnom treba skinut jedan mali zubčanik da možeš neometano raditi jer u protivnom je jako teško ili gotovo nemoguće to stavit unutra.Izvadis pepeljaru.
trebao bis vidjeti dva sarafa ispod donjeg ruba plasticnog okvira oko komandi ventilacije. kad ih skines, njezno izvuces okvir. pazi jer je zakopcan s gornje strane.
komande ventilacije drze 4 sarafa. kad ih skines, ventilaciju uguraj lagano unutra i pomakni u stranu i izvuci. pazi na kablove i sajle.
sa gornje strane ti je crni poklopac, skini ga. na samom vrhu ti je dzek sa dvije tanke zicice. tu su ti lampice. otkopcaj ih i pazljivo izvuci. bit ce tijesno.
jos nesto!
tu su ti vrlo kratke lampice, probaj naci sto krace jes one sto idu u instrument tablu su preduge!