Pozz drugari...Imam problem sa C3 nastao posle velikog servisa...Kada sam preuzeo auto od majstora na putu ka kuci se pojavio neki zvuk slican sireni tako nekako...taj zvuk se manifestuje samo u toku voznje...Nazvao sam odmah majstora i kaze mi kada je isao u test vožnju posle servisa kao primetio je to i kaze kao neki lezaj se čuje...Mislio je da su gume,ali kad je video da su nove onda je kaze vrv neki lezaj točka....Ja sam mu auto doterao bez ikakvog zvuka na veliki servis,i gume kad su stavljene nikakav zvuk nisu proizvodile,ali on kaze nije nista dirao sem tih delova koji se menjaju...Evo zamenjeni su svi ležajevi tockova pre neki dan i i dalje isto...
Znaci ne znam sta je radio sa mojim autom i nije mi jasno kako je i sta je sjebano samo sto je veliki servis uradjen...Kada ga vozim 80 km na cas i izbacim iz brzine isto nastavi da emituje taj zvuk...cak i kada ga izbacim iz brzine na 80 i ugasim motor i dalje isto..da li je neko imao sl iskustva??
Znaci ne znam sta je radio sa mojim autom i nije mi jasno kako je i sta je sjebano samo sto je veliki servis uradjen...Kada ga vozim 80 km na cas i izbacim iz brzine isto nastavi da emituje taj zvuk...cak i kada ga izbacim iz brzine na 80 i ugasim motor i dalje isto..da li je neko imao sl iskustva??