Evo danas sam odigao prednje tockove,upalio auto i gasirao u petu na 120 km/h dogurao brzinomer i nema zvuka te prigušene sirene ...pffffAuto na dizalicu, pa ga lagano zavrtit dok ne skužite od kuda dolazi
Evo danas sam odigao prednje tockove,upalio auto i gasirao u petu na 120 km/h dogurao brzinomer i nema zvuka te prigušene sirene ...pffffAuto na dizalicu, pa ga lagano zavrtit dok ne skužite od kuda dolazi
Ležajevi novi...Gume su stavljene jesenas ,a veliki servis je radjen pre mesec dana... nemoguće da gume posle velikog servisa mogu da počnu da se tako čuju...Hmmm... znači nešto nakon mjenjača, opterećeno masom. To bi trebalo eliminirati poluosovine. Opet se vraćamo na ležaj ili gumu. Ne vidim što bi drugo moglo biti.
Kako ,pa nije filter vazduha dirao kad je radio veliki servis!? Meni deluje sve okej... Da li vam nesto pada na pamet oko toga velikog servisa sto je radjen,da li je tu nesto mogao da poremeti prilikom montaže delova pa da nastane taj zvuk??I dalje mislim da je povezano oko filtera za vazduh. Pošto se dešava pri većim brzinama, moguce da vazduh izlazi negde i stvara taj zvuk
Sta moze gumi da se desi da posle velikog servisa i njegove test voznje počne da emituje taj zvuk poput prigušene sirene??Hmmm... znači nešto nakon mjenjača, opterećeno masom. To bi trebalo eliminirati poluosovine. Opet se vraćamo na ležaj ili gumu. Ne vidim što bi drugo moglo biti.
Može da se "ubode" koji čaval ili vijak za lim, slučajnosti se događajuLežajevi novi...Gume su stavljene jesenas ,a veliki servis je radjen pre mesec dana... nemoguće da gume posle velikog servisa mogu da počnu da se tako čuju...
Kako ,pa nije filter vazduha dirao kad je radio veliki servis!? Meni deluje sve okej... Da li vam nesto pada na pamet oko toga velikog servisa sto je radjen,da li je tu nesto mogao da poremeti prilikom montaže delova pa da nastane taj zvuk??
Sta moze gumi da se desi da posle velikog servisa i njegove test voznje počne da emituje taj zvuk poput prigušene sirene??
Mozes li mi dati broj mob ili adresu ...krecem oko dva za Novi Sad...Svrati do Novog Sada pa da pogledamo zajedno
Da,poslusacu te i javiti da li sam rešio problem...Hvala ti punoVozali smo se, moj savet je da se zadnje gume prebace napred posto je drugačija šara.