Ap0qalypto Homo sapiens Donator foruma 10. Listopad 2022. #741 Sjajna stvar od nekadašnjeg Novosadskog benda.
Tanaja "Max. utegnut za vozit" 22. Listopad 2022. #742 Ovo je snimljeno prije šest godina, a svakim danom je sve aktualnije.
Scorpyo Active member 11. studenog 2022. #749 Cutac je rekao: Danas preslušavam meni najdraži njihov album Više... Dobar je Dance of Death ali nema do Seventh Son of a Seventh Son...
Cutac je rekao: Danas preslušavam meni najdraži njihov album Više... Dobar je Dance of Death ali nema do Seventh Son of a Seventh Son...
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 5. prosinca 2022. #751 Trenutno je malo, hm, problematičan umjetnik, pjesma je kakva je, kako tko voli, meni dobra, al nebitno za poantu. A poanta je spot... tek sam ga nedavno pogledao. Definitivno jedan od najboljih spotova koje sam vidio... mogu ga gledati i na mute-u
Trenutno je malo, hm, problematičan umjetnik, pjesma je kakva je, kako tko voli, meni dobra, al nebitno za poantu. A poanta je spot... tek sam ga nedavno pogledao. Definitivno jedan od najboljih spotova koje sam vidio... mogu ga gledati i na mute-u
Milosh Test 15. prosinca 2022. #752 Nije da slušam u autu, niti inače slušam domaću muziku, ali ove obrade su mi odlične. I muzika i grafika, sve, pa reko da podjelim:
Nije da slušam u autu, niti inače slušam domaću muziku, ali ove obrade su mi odlične. I muzika i grafika, sve, pa reko da podjelim: