ghorvat Well-known member Donator foruma 26. kolovza 2020. #588 mengela je rekao: Više... Ovo je na toliko razina extra. Zaraznije je od Kovida. Već mi nekoliko dana "svira u glavi". Ulovio sam se više puta kako pjevam.
mengela je rekao: Više... Ovo je na toliko razina extra. Zaraznije je od Kovida. Već mi nekoliko dana "svira u glavi". Ulovio sam se više puta kako pjevam.
mengela Well-known member Donator foruma 26. kolovza 2020. #589 Vražje reklame Ista stvar, s ovom Post je automatski spojen: 26. kolovza 2020. Da se razumijemo, stvari su dobre, vake muzike a i glazbenika više nema!
Vražje reklame Ista stvar, s ovom Post je automatski spojen: 26. kolovza 2020. Da se razumijemo, stvari su dobre, vake muzike a i glazbenika više nema!
Ap0qalypto Homo sapiens Donator foruma 2. rujna 2020. #593 Danas se malo vozio, ovakva muzika, mogu do Vladivostoka voziti
mengela Well-known member Donator foruma 9. Listopad 2020. #598 Ti si lud već prvu večer, a danas dan mentalnog zdravlja
Tanaja "Max. utegnut za vozit" 10. Listopad 2020. #600 Cutac je rekao: Prva večer izolacije, trebao sam više alkohola uzet Više... Ovaj Derenk s Duškom ti je top. Vina će falit dosta. Iduća fešta, zna se šta svira.
Cutac je rekao: Prva večer izolacije, trebao sam više alkohola uzet Više... Ovaj Derenk s Duškom ti je top. Vina će falit dosta. Iduća fešta, zna se šta svira.