lageros-zg
New member
E to je najbitnijePrezadovoljna.
Kao što sam negdje i napisala, omjer uloženog i dobivenog fantastičan
E to je najbitnijePrezadovoljna.
Kao što sam negdje i napisala, omjer uloženog i dobivenog fantastičan
dobro da si rekao dva puta resetirala router,laptop,baacit ću ga kroz prozorPozdrav od mene
Nešto mi iskon štekće ne mogu gledat video a otvara ka parni stroj
Baci ga jadri pastirki na glavuROFLdobro da si rekao dva puta resetirala router,laptop,baacit ću ga kroz prozor
bog!
p.s.
primjetio sam da Darja i Tonka su u vodstvu po pitanu broja odgovora u ovom dijelu fourma.
neka.to ti tako svugdje biva...čim se žensko pojavi...:grin::grin::grin: malo da razbijemo monotoniju
A čuj, da ste općenito razbili monotoniju i dominaciju muških vozača to je sigurno, pa prema statistikama (mojim sa ceste), trebalo bi biti još više ženskih članova po forumima, pa će sigurno i debatiranje na raznim temama biti zanimljivije iz obje perspektive gledanja, ali isto tako ženski članovi mogu biti zaštićeniji ili kako da bolje kažem.... imati bolju informaciju o određenim stvarima po pitanju auta, pogotovo servisiranja, pa da ih razni mehaničari ne "gule" i pričaju svašta, samo zato što ste žene i što misle da nemate pojma....to ti tako svugdje biva...čim se žensko pojavi...:grin::grin::grin: malo da razbijemo monotoniju
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:Slažem se s tobom, samo što većinu baba to ne zanima. Evo do sada mi se čini super ekipa ovdje. Samo ostanite takvi
Bravo Tonkice :hello:Evo do sada mi se čini super ekipa ovdje. Samo ostanite takvi
Volim si tepat:grin::grin::grin:
Ma fora je forum. A ja volim tipkat...tak da...Bravo Tonkice :hello:
vidim i po broju postova da ti je ok ovdje (za razliku od CKH,di sam i sam član,ovdje pišeš punom parom ),uostalom,kao i meni..
Ekipa je fakat dobra i ovaj forum mi je baš legao,al onako
Ekipa je fakat dobra i ovaj forum mi je baš legao,al onako
Potpisujem!
Pa da, sve što ima veze sa pipk...ovaj.. tipkanjem, je OKVolim si tepat
Ma fora je forum. A ja volim tipkat...tak da...
I ovo potpisujem!Pa da, sve što ima veze sa pipk...ovaj.. tipkanjem, je OK