ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 1. kolovza 2017. #21 Ovlašteni Cifra je bome svemirska. To je pretpostavljam novi komad? No nebitno, glavno da je sada riješeno
Ovlašteni Cifra je bome svemirska. To je pretpostavljam novi komad? No nebitno, glavno da je sada riješeno
B bdudukovic New member 1. kolovza 2017. #22 Bas, jos u meduvremenu dobio dijete i imas relativno novi auto, a nemas. Komad je novi, tj. nisu mi ni ponudili da stavljamo polovni.
Bas, jos u meduvremenu dobio dijete i imas relativno novi auto, a nemas. Komad je novi, tj. nisu mi ni ponudili da stavljamo polovni.
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 1. kolovza 2017. #23 Znači ta cijela igra je odrađena u ovlaštenom? Žao mi je da nismo bolje iskomunicirali, isplatilo bi ti se doć na tjedan dana u Rijeku s autom. Bilo bi za smještaj i popravak ABSa u komadu. No dobro... pošto si u situaciji kakvoj jesi, najbitnije je da je problem riješen i da imaš ispravan auto. Èestitam na bebaču
Znači ta cijela igra je odrađena u ovlaštenom? Žao mi je da nismo bolje iskomunicirali, isplatilo bi ti se doć na tjedan dana u Rijeku s autom. Bilo bi za smještaj i popravak ABSa u komadu. No dobro... pošto si u situaciji kakvoj jesi, najbitnije je da je problem riješen i da imaš ispravan auto. Èestitam na bebaču
Milosh Test 1. kolovza 2017. #24 Takodje čestitke, a ovo neka si rijesio, pa valjda dalje bude sve ok!