ZlatkoC4
Well-known member
A nekom i lepinjachewap
A nekom i lepinjachewap
Eto, pa ti mijenjaj akumulator ... ... ludilo ...u CIBu kažu da je otišao alnaser
u Cib commerce može donijeti svoj dio uzimaju provjereno.:grin:jel možeš donest svoj dio ili rabljeni?
Bezveza bacio lovu na akumulator. Zvao u Tokić da li ga mogu vratiti i rekli da se ne može vratiti mogu dobiti samo novi ako je ovaj neispravan.Eto, pa ti mijenjaj akumulator
Nadam se da se može i da me neće dernut na cijeni ruku.u Cib commerce može donijeti svoj dio uzimaju provjereno
A da pitaš da zamijeniš za nešto drugo?Zvao u Tokić da li ga mogu vratiti i rekli da se ne može vratiti mogu dobiti samo novi ako je ovaj neispravan.
Imaš tamo satnicu mehaničarai da me neće dernut na cijeni ruku
Htio sam kod njih uzeti alnaser u zamjenu ali kaže da ne može jer jednom kad se akumulator spoji na auto više ga se ne može mijanjati za ništa drugo soim za drugi akumulator ako je ovaj neispravan. Što je totalna glupost spojio sam ga svega 3 puta i odspojio. Zato sam na drugom mjestu kupio alnaser.A da pitaš da zamijeniš za nešto drugo?
a ništa oglasi ovdje na forumu i njuškalu pa ga prodaš ili ako znaš nekoga kome je potreban pa preprodaj.više ga se ne može mijanjati za ništa drugo soim za drugi akumulator ako je ovaj neispravan.
250kn za 1 radni sat.kolko su ti naplatili za zamjenu anlasera?