Kupiš, raspakiraš, probaš. Ak nejdu, vrneš natrag i dobiš novce. Tu je Lidl stvarno fer.Aluminijski krovni nosači za auto - u Lidl Hrvatska sta mislite jeli bi odgovarali za berlinga
Kupiš, raspakiraš, probaš. Ak nejdu, vrneš natrag i dobiš novce. Tu je Lidl stvarno fer.Aluminijski krovni nosači za auto - u Lidl Hrvatska sta mislite jeli bi odgovarali za berlinga
al je i poskupila.DIZALICA KROKODILKA NOSIVOSTI 2000 KG NISKOPROFILNA S TEFLONSKIM KOTAČ | CIAK AUTO webshop krokodilka&fbclid=IwAR2RRtGaV4VXsY2XBiE89SR2DDZv342FT4kFtMZn13oyYEw5eN3ENWSrDyY
Evo je na web shopu, više ju se ne mora naručivati preko 16 mailova
A još je na popustu 300knal je i poskupila.
turbina ? kod kerchera ? aj leba ti , pokaži mi tu turbinu . par godina sam radio servis ( i dan danas odradim poneki ) ... ali turbinu nigdje ne nadjoh .Ja imam Kerhera od cca. 1000-1200 kuna i već 5-6-7 godina bez greške sve pere.
Nekad zna zavrtjeti u suho, čudno se zavrti turbina, kao da pofali vode, ali ko ga jebe, radi tak već godinama.
Haha. Ja sam je platil 1122 s PDV. Al to je možda "popust" koji dobiš nakon kaj prejdeš prek 16 e-mailova da uopće dođeš do ponude.A još je na popustu 300kn
E, točno taj simptom, kao da nema vode i onda jedan dan trajno ge-crk.Nekad zna zavrtjeti u suho, čudno se zavrti turbina, kao da pofali vode
zdeslave ... imaš kercher ili neki " no name " ? ako je kercher , daj mi točnu tipsku oznaku , pogledat ću ti cijene delova . popravak odradiš i sam ... netreba nikakav speci alat .... a i jako je jednostavnoHaha. Ja sam je platil 1122 s PDV. Al to je možda "popust" koji dobiš nakon kaj prejdeš prek 16 e-mailova da uopće dođeš do ponude.
E, točno taj simptom, kao da nema vode i onda jedan dan trajno ge-crk.
Stalno je bil spojen prek na vodovod prek armirane gumene cjevi. Tak da to sa zrakom nije imalo veze. Pereš, pereš par minuta i onda padne talk, razvrtavanje "turbine" ili čega već i onda opet normalan tlak.kercher , prije no što uključiš , treba otvoriti dovod vode i stisnuti okidač na pištolju da procuri voda ( 3 - 5 min to traje ) ... i tek kada poteče voda bez
Karcher K4, a sad bi trebal pol garaže izvuć van za doć do njega za točnu oznaku modela. Hvala. Ne bi ga popravljal. Tu su me tražili prek 100 e za popravak, pa sam odustal. Dodam još tolko, pa dobim novi.ako je kercher , daj mi točnu tipsku oznaku , pogledat ću ti cijene delova
A onda čekam da i moj krepaE, točno taj simptom, kao da nema vode i onda jedan dan trajno ge-crk.
Sve dođe kraju. Ne mora značit da bu to sutra. Meni je tak godinu dana najavljival.A onda čekam da i moj krepa
Raskopa u ducanu, samo zaauta koji imaju uzduzne nosace a moj nema, tako da nista od togaKupiš, raspakiraš, probaš. Ak nejdu, vrneš natrag i dobiš novce. Tu je Lidl stvarno fer.
Hrpu puta sam ih sam menjal, a jednom prilikom sam to delal sam u radioni na dizalici. Delat istu stvar jenput klečeći, a drugi put uspravno su dve različite stvari po težini. Sam, nije da to delam sam radi neke uštede, neg jer se čovek oseća dobro kad nešto sam dela i dobro napravi.mjenjati kočnice na tlu nikom ne bi preporučio, puno je to tjelesnog. radije nekom dati 500 kn
ili ja to starim....