Negdje na stranim forumima sam pročitao i da spominju nekakav t-cutA i nije baš... to je ono, za igrati se svako proljeće, ovisi kako se napravi.
Za kod boje negdje mora biti naljepnica na autu,pa po tome daš izmješati minimum laka.
Postoje u ovlaštenom i tvornički “korektor”... čini mi se da su malo trajniji, valjda nije čista baza nego neka kombinacija nutra, samo je to skuplja opcija
Ja bih radije živio s ogrebotinom. Ali, pratim temu. I mene načelno zanima, jer imam par stvari na Touargčetu za sanirati. Daleko veće nego ovo tvoje. ja se ne bih sekirao. Shvati to kao cijenu posjedovanja i korištenja auta u gradu. Nije nešto na što možeš utjecati, pa se nemoj ni sekirati.Malo preko 400 kuna paketić.
Na ovom je fordov logo. Kao, da to paše i da je broj boje isti. Moj je isto crni. Ali blic + neki night mode i ispao je plavi.Bome zanimljiva cijena, ja sam kupio (prema opisu) istu stvar za cca 65kn, za popikati tockice na haubi... Također u servisu, ali kod mene je crna boja. Bas me zanima kako ce ispasti kad ofarbas, okači sliku
Poliranje stakla ?Tek nedavno sam kupio rabljeni C3_II 2016 godina, ima ogrebotina sa svih strana ali najvise mi pilaju živce 🪚 fleke po staklima, pogotovo zadnjim toniranim prozorima. Fleke su ko "curki" tamne boje i ne mogu ih s ničime izvaditi iz stakla. Kao da je auto bio parkiran negdje gdje se na mazut ili lož ulje ložilo . Nije kamenac iako oblikom podsjeća na to. Ne pomažu ni kemije za pranje stakla ni one za odmascivanje pecnica kao ni one za ciscenje diskova, a ni alkoholni ocat. Sve sam probao Prijedlozi dobrodosli.
Imam lika koji polira aute nedaleko mene. Otici cu do njega da vidim sta ce reciPoliranje stakla ?
Mislim da se može izbrusti pa ispolirati .Tek nedavno sam kupio rabljeni C3_II 2016 godina, ima ogrebotina sa svih strana ali najvise mi pilaju živce 🪚 fleke po staklima, pogotovo zadnjim toniranim prozorima. Fleke su ko "curki" tamne boje i ne mogu ih s ničime izvaditi iz stakla. Kao da je auto bio parkiran negdje gdje se na mazut ili lož ulje ložilo . Nije kamenac iako oblikom podsjeća na to. Ne pomažu ni kemije za pranje stakla ni one za odmascivanje pecnica kao ni one za ciscenje diskova, a ni alkoholni ocat. Sve sam probao Prijedlozi dobrodosli.
Mislim da se može izbrusti pa ispolirati .
Hvala!Jedna je ostrugati do zdravog i premazati korektorom (on ima prajmer u sebi), prije toga cink sprej ako imaš.
Druga je da ne ideš do zdravog nego da premažeš konverterom, pa onda korektor.