deda New member 17. ožujka 2014. #161 Izvagan na atestu: 840kg. Dečki iz Francuske koji su isto ako slagali,samo nije kabrio,vele da su ga vozili 180km/h.Nema šanse da ga vozim kolko sam ga vozio,a kamoli još više,jer sam se usrao.
Izvagan na atestu: 840kg. Dečki iz Francuske koji su isto ako slagali,samo nije kabrio,vele da su ga vozili 180km/h.Nema šanse da ga vozim kolko sam ga vozio,a kamoli još više,jer sam se usrao.
bjelivuk Well-known member Uredništvo foruma 17. ožujka 2014. #162 deda je rekao: 840kg. Više... Za taj motor, sitnica. Kad kreće turneja po susretima?
ghorvat Well-known member Donator foruma 4. travnja 2014. #166 Bravo deda! Što se ovaj iza nabacio da doda težine stražnjem kraju? :grin:
Automatic Well-known member 5. travnja 2014. #168 Nije ni sanjal da bu u krepal alternator,stigla ga kazna he,he.:angel:
deda New member 20. kolovza 2014. #173 U petak ide jedna ruta do SB,pa ak ima nekog za kakvu kavicu na korzu?
deda New member 3. veljače 2015. #174 Neda mi vrag mira,novci me svrbe,jučer sam odnesel siceve na tapeciranje u umjetnu kožu.Bumo sad vidli na kaj bu to ličilo.
Neda mi vrag mira,novci me svrbe,jučer sam odnesel siceve na tapeciranje u umjetnu kožu.Bumo sad vidli na kaj bu to ličilo.
deda New member 21. srpnja 2015. #176 Još tri dana i pravac Torun,pa poslije Gdansk.Da vidim i taj Baltik na kaj liči.
ZlatkoC4 Well-known member 21. srpnja 2015. #177 Deda izguštaj se i provedite se. nema do druženja gušti su gušti alac-gore: Sretan put mirno more:grin:
Deda izguštaj se i provedite se. nema do druženja gušti su gušti alac-gore: Sretan put mirno more:grin:
deda New member 22. srpnja 2015. #178 Ma samo da ovaj matori Andre izdrži.Za ostalo lako.Zadatak mu je odvaliti nekih 4 soma km.