Imao sam to na prethodnom autu, nikad nisam ni proverio sta je. Verovatno neki od nosača.
Jesi li ikad rijesio? Da li ti je auto automatik (robot)? Ja sam zamjenio i gornji i donji nosac, jos nisam nosac mjenjaca koji isto ima gumeni tako reci selen.I ja imam slicni problem pri oduzimanu gasa u 4 i 5 toj brzini ali na C5 -1.6 HDI 115 KS, 2015 god, sa predjenih 85000 km.
Promenio sam i gornji i donji nosac motora(u CITROEN ovom servisu) i opet isti trzaj-problem.
Da li si kako rijesio to?Kod mene je to baš blago, ali ja osjetim. Možda je tek početak nečega.
Kod mene je manualni 5 st menjac. Jos nisam resio problem. Trzaj pri oduzimanju gasa u 4 ti i 5 ti stupanj prenosa jos postoiJesi li ikad rijesio? Da li ti je auto automatik (robot)? Ja sam zamjenio i gornji i donji nosac, jos nisam nosac mjenjaca koji isto ima gumeni tako reci selen.
Da li si kako rijesio to?
Nosac mjenjaca? To je bio zadnji koji sam ja promijenio, nakon toga nema ni najmanjeg trzaja. U mom slucaju nije bio bas jeftin, ali to je potrosni materijal pa prezivis- sve nosace motora
Sve sam ih zemjenuo ukljcujuci i nossc mjenjaca. Novo kvacilo i zamajac.Nosac mjenjaca? To je bio zadnji koji sam ja promijenio, nakon toga nema ni najmanjeg trzaja. U mom slucaju nije bio bas jeftin, ali to je potrosni materijal pa prezivis
taj nisam promenio, ali promenicu svakako pa sta bude budeNosac mjenjaca? To je bio zadnji koji sam ja promijenio, nakon toga nema ni najmanjeg trzaja. U mom slucaju nije bio bas jeftin, ali to je potrosni materijal pa prezivis
Mjenjo sam ja i taj nije pomoglo. Ili je Sasic nosac lostaj nisam promenio, ali promenicu svakako pa sta bude bude
Medolino jesi ista napravio?taj nisam promenio, ali promenicu svakako pa sta bude bude
Josh NEMedolino jesi ista napravio?