Ima mnogo tema o klimi, ali sam odabrao ovu.
Iako uopće nije C4. Zapravo, uopće nije Citroen. Ali, kako je bio govorio pokojni
Deda, svi su auti danas isti. :angel:
'Problemčić' je sam primijetio u petak, a simptom mu je da klima, nakon što se auto zagrije i kazaljka temperature dođe točno do pola, prestane raditi. Potpuno. Samo vrući zrak upuhuje u kabinu. Kad ga upalim hladnog, hladi normalno. Naravno, dok se vozim, hladi izvrsno.
Ventilator kilera puše. Jedino što ga nisam čuo da puše vrlo jako u smislu da je glasniji od motora. Je li moguće da je samo druga brzina otišla, odnosno neki osigurač?
Svratio sam do prvog sa strojem za punjenje, kaže: fali ti 300 grama, to ti je zbog toga. Ok, rastanem se sa 150 kuna. Upalimo ga nakon 20 min (hladnog), iz ispuha hladi na 5°C. Ne možeš ruku držati.
U vožnji rashlađuje fantastično, ali na drugom semaforu u leru, ponovo ista priča.
Sutra ujutro sam se naručio u Klimamobil, jer je Kuharić na godišnjem. Odmah su mi se ogradili, u slučaju da je problem sa strujom/senzorima, da rješavaju samo mehaniku i plin.
Je li netko imao sličan problem? Èisto da znam računati s kolikim minusom na računu ću završiti kolovoz.