Silentshoot
Active member
E to...to sam čekao...to me i zanimalo...baš tako sam i ja zaključio,na AUTO opciji,pale se dnevna svijetla, znači jača nit, čim se naoblači, ili je manje svijetla senzor šalje uputu i pale se kratka svijetla, a onda se ugasi jača nit i svijetli slabija, odnosno pozicija, i sve što ide uz to, zadnje pozicije, tablica, kontrolna ploča. Unutar zakona sam, štedim žarulje kratkog svijetla, ajmo reći koji decilitar goriva...a nemoram prčati po ručici stalno,osim ako mi trebaju duga svijetla...hvala na odgovoru...ostaje ručica na AUTO položaju, s tim da sam u kompu upalio daylights opciju, i za maglenke u zavojima
Jedino ako može potvrda za ovo...
Daylights opcija u kompu je za ono da ti se pali na položaju 0 na ručici,i ne bitno da li je upaljena ili ugašena opcija na položaju AUTO će uvijek svijetliti snevna svijetla po danu, i kratka po mraku?
A one opcije follow me home i welcome lights, koliko sam shvatio follow je kada otključaš da se upale kratka svijetla, a ovo drugo?
Jedino ako može potvrda za ovo...
Daylights opcija u kompu je za ono da ti se pali na položaju 0 na ručici,i ne bitno da li je upaljena ili ugašena opcija na položaju AUTO će uvijek svijetliti snevna svijetla po danu, i kratka po mraku?
A one opcije follow me home i welcome lights, koliko sam shvatio follow je kada otključaš da se upale kratka svijetla, a ovo drugo?