Cutac motor je puretech 110 stvarno je motor zabavan i ima zbila 110 ks. Kaktus je inače naspram berlinga mal i nepregledan iako je malo povišen. Ali ono što valja na njemu je motor zbilja me iznenadio kako fino vuče od 800 pa do 3000 okretaja zaboravio sam kako je zabavno voziti benzinca. Mjenjač je 6 brzina i fantactičan je nije kratak kao VW ali je kraći od dosadašnji citroena, a mekan kao putar, i dalje se čuje kada ubaciš u 3. prije nego je trebalo ali ubaci bez da se buni.
Rezime auto ide odlično napucan je s dosta opreme ipak je to test vozilo ali ne bi kaktusa kupio nikada, motor i mjenjač fantastični obožavam motore koji linarno razvijaju moment i snagu, a ovaj je zbilja uglađen kada ga upališ jedva da se čuje do 2500 okretaja ne znaš voziš li električni ili benzinski auto.
E sad malo o berlingu još uvijek ništa iako su mi na servisu rekli da ću sigurno čekati nekoliko dana, ipak treba druga hauba i lakiranje.
Tražio sam da mi srede i volan trese na svim brzinama pa ću saznati jesu li samo gume ili je i trap dobio negdje.
Vjerojatno će i novi akumulator ovaj sada jedva pali auto.