To nije problem, na Jazzu sam to riješio kod autotapetara koji je to prevukao kožom još 2011. Liberty je ljetos (šest godina kasnije) vidio kako izgleda - kao da je prošle godine napravljen. Cijena je bila nevelika, ne znam više, nekoliko stotina kuna 200, 300, tu negdje, ne više.volan mi se (nije kožni) izglodala plastika u potpunosti
ja sam ubo' GY Ultragrip u toj dimenziji, slična iskustva kao što si i ti napisao..Kupljene Nokian WR D3.. 205/65 R15.. Vulkal - ZD.
jel se remenje mora nakon 5 godina ili 100k km mjenjat? ima mi auto 5 god i niti 70k km..Uskoro slijedi servis...remenja..ulje...bla..bla..
Ima li itko info o okvirnoj cijeni?
Ko zna jel velika razlika između M.Alpine četvorke i petice? Imam ponudu za dvi godine stare petice, nikad obučene. Još dlačice imaju po sebi.M.Alpine 4
zašto nisi stavio 15" za zimske? meni su isto ljetne 215/55 R16. za razliku u cijeni između 15" i 16" guma, kupiš origigi čelične felge + 15" i ostane ti love za janjetinuBlago vama moja dimenzija je skupa bilo koji model 215/55 “16, ali mogu reći da Sava na mokroj cesti drži odlično.