Bi li ovaj bio OK kupovina?

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Znači, not great not terrible.
Ja sam prije mesec dana si kupil novog Focusa 1,5 TDCi. Ok je za taj auto. Nemrem reći da je to sad nekaj drastično lošije od 1,6 TDCi. :) To nemreš osetiti tu razliku za vožnju svaki dan. Sad za nekaj veće, teže i ozbiljnije 2,0 po meni je zaltna zapremnina. Trebaš probati. Ak ti ne leži, ne leži.

Kaj se kvalitete tiče, to je druga priča. Imam dojam da bu ti 1,5 uskoro u u Lidlu na akciji. :)

Ja sam prije mesec dana si kupil novog Focusa 1,5 TDCi. Ok je za taj auto. Nemrem reći da je to sad nekaj drastično lošije od 1,6 TDCi. :) To nemreš osetiti tu razliku za vožnju svaki dan. Sad za nekaj veće, teže i ozbiljnije 2,0 po meni je zaltna zapremnina. Trebaš probati. Ak ti ne leži, ne leži.
Ma snaga me uopće ne brine, ne zanimaju me brzina, ubrzanja, međuubrzanja... Samo kvaliteta i da nema neku katastrofa grešku kao puretech.

Pa zato, ako možeš malo pojasniti na što misliš:
Kaj se kvalitete tiče, to je druga priča. Imam dojam da bu ti 1,5 uskoro u u Lidlu na akciji. :)

LadyB

New member
Pozdrav svima. Bila bih zahvalna na pomoći i mišljenjima/iskustvima vlasnika Citroena, naročito C4 III.
Naime, krenula sam da kupim C4 III, 2022. godište, 1,5 dizel. Nazvala Citroen servis da pitam nešto oko dimenzije guma i serviser mi je rekao da ako je remen 7mm razmislim o kupnji vozila, a ukoliko je 8mm to je ok.
Odmah sam dobila slom živaca, čitala po netu o čemu se radi i sada ne znam ni sama što mi je činiti.
Da li je neko imao iskustvo sa pucanjem tog remena ili poznaje nekoga ko jeste? Ni sama ne znam koga da pitam za savjet pa su mi provjereni citroenaši pali na pamet.
Zahvaljujem unaprijed i svi savjeti su dobrodošli.

LadyB

New member
Provjerit da li je promijenjen, ako je, nemas brige, ako nije promijenis i nemas brige. Previse drame oko tog lanca
Nekako i ja tako razmišljam. Godišnje ne prelazim više od 10 000 km pa mislim da može služiti barem 50 000.
Čitala sam neke članke pa sam se zabrinula. Ne poznajem nikoga ko ima vozilo te serije motora da bih pitala.
Valjda neće biti problema jer mi se mnogo sviđa vozilo a ne bih baš da dam sve novaca šta imam i da mi se neka kalvarija desi.
Hvala mnogo na odgovoru

Cit ZG

New member
Nekako i ja tako razmišljam. Godišnje ne prelazim više od 10 000 km pa mislim da može služiti barem 50 000.
Čitala sam neke članke pa sam se zabrinula. Ne poznajem nikoga ko ima vozilo te serije motora da bih pitala.
Valjda neće biti problema jer mi se mnogo sviđa vozilo a ne bih baš da dam sve novaca šta imam i da mi se neka kalvarija desi.
Hvala mnogo na odgovoru
koliko kilometara ima?
moj je na 22k i remen je ko nov

Na vrh