akiramar
Active member
Vidimo se, vidimoU subotu se vidimo
Vidimo se, vidimoU subotu se vidimo
HTC je na Androidu, pa zato ima takav način prikaza, Nokia E72 je na Symbianu pa nema adresar koji je složen na taj način (imam samo jedan adresar, onaj od telefona).(...)
Recimo, na HTC-u se pod people->menu->view odabere prikaz samo phone kontakata bez ovih ostalih i onda stvar radi bez problema.
Moguće da nešto slično imaš na nokii?
Nadam se da će to riješiti stvar, ali nekako sumnjam. Mislim da je prije stvar SW prirode nego neki HW kvar.Cekamo dio
hm, govoriš o novom c4? Naime, ja imam desire i bez obzira kako ga spojim, nece prebaciti imenik..Mene je malo izmaltretirao bluetooth (HTC Desire), nije se htio spajati. Problem je bio ako bi pokrenuo parenje sa auta na mobitel onda bi zezalo, a kad sam napravio obratno, sa mobitela na auto sad je sve OK. Pokupio je imenik, no nema mi voice dialing i popis poziva ...
Kvaliteta zvuka je OK, no overall u 307-ici sam imao Parrot mki9200 i mogu reci da je bolji uredjaj.
Ne, govorim o starom C4 i Desire-u sa HTC firmware-om (2.2) svim update-ovima.hm, govoriš o novom c4? Naime, ja imam desire i bez obzira kako ga spojim, nece prebaciti imenik..
Radio je integrirani (pogledaj sliku), zato me i je strah cvrcakaje li ti se radio vadi na 2 ključa, na krajevima, one 2 rupe na obje strane... ili treba malo više toga skinut?
sumnjam da će bit cvrćaka ako je ova prva opcija
Ja ga osobno ne bi vadio ako nije nuzno, zato probaj prvo doc do pouzdane inf jel ti problem do HW ili do SW da se ne zaletis. Postoji mogucnost kasnijih cvrcaka, meni se to dogodilo na ford fiesti kad su mi mijenjali zarulju koja osvjetljava komande ventilacije za sta je bilo potrebno izvadit plastiku sredisnje konzole i tvornicki radio. Kad su to vratili pojavio se novi cvrcak iz tog dijela :hm: Bilo ih je i prije jer taj auto ima jako losu zavrsnu obradu, prvi su se pojavili vec na 5 tkm. Niko od nas koji ga vozimo to ne dozivljava jer je to "radnicki" auto, al zato bi na tvom mjestu ovo pokusao izbjec pod svaku cijenu. Ne mora bit pravilo, al postoji mogucnost :hm:Radio je integrirani (pogledaj sliku), zato me i je strah cvrcaka
Što nas automatski vraća na početnu dilemu.Naravno, da se to provjeri potrebno je izvaditi radio.
USB radi, stick je stvarao probleme. Sa druga sva sticka koja imam nemam problema.Ako imaš probelma samo sa preuzimanjem imenika sa mobitela, onda to nije kvar nego karakteristika tog uređaja jer nisu podržane sve funkcije s tim tipom mobitela. Ako ti se događa da ponekad ne radi radi USB ili ti se pozivi prekidaju onda je moguć problem u uređaju RD5. Pravilan rad RD5 je osiguran s uređajem koji ima verziju L 3.3 na visu i / ili BS001110 oznaku. Naravno, da se to provjeri potrebno je izvaditi radio.
A znamo li sigurno da je na novom radiu nova verzija SW? Ako nije, mislim da mi se problem nece rijesiti. Ako je, onda se i moj radio moze upgradati, zar ne?Monk opet je tu i cinjenica koliko dugo se cekao novi radio tako da je ziher novija verzija a i moram Tomislavu javit dal je nakon zamjene ok.