Tomma Member 31. prosinca 2018. #21 U pravu si Mario. Kad je na sajbe namjesteno,onda se pali automatski....Budem probao da,valjda cu uspjeti....Stavim iduce god hehe...nalazim se u Novom Zagrebu!
U pravu si Mario. Kad je na sajbe namjesteno,onda se pali automatski....Budem probao da,valjda cu uspjeti....Stavim iduce god hehe...nalazim se u Novom Zagrebu!
2mario2 Well-known member 31. prosinca 2018. #22 Ak ti se ne zafrkava s tim i ideš za Zagorje možda onda se javi (0977472510) i mogu ti to ja riješiti za tren
Ak ti se ne zafrkava s tim i ideš za Zagorje možda onda se javi (0977472510) i mogu ti to ja riješiti za tren
Tomma Member 2. siječnja 2019. #23 E svaka cast na trudu. Budem sejvao broj,pa ako ne rijesim sam,budes ti )
Tomma Member 6. siječnja 2019. #25 Evp da javim, bio sam kod mehanicara,sva sreca nije na dihtungu,pukla je neka cijev od iza,narucena ce biti sutra i bit ce zamjenjena....
Evp da javim, bio sam kod mehanicara,sva sreca nije na dihtungu,pukla je neka cijev od iza,narucena ce biti sutra i bit ce zamjenjena....