Nebi drugu, a ni svjetliju. Ovakav kakav je, takav bi i ostao. Oko 6000kn bi me to koštalo tak da mi nije to samo "ajd idemo to odradit brzo" i imam dosta još lufta za razmišljanje do realizacije
A morat ću to napraviti jer nedam ga dok me služi, a ipak nakon 13 godina na cestama ima poneka ogrebotina, na krovu udubine od rampe koju je ovaj bik pogodio itd i to me bode u oči
Danas bude frend skinuo bobinu sa svojeg, pa budem isprobao jel me ona zeza. Nadam se da je da to kupim i da mi je mir od toga. Ako nije ni ona onda skidanje svega i detaljna pretraga i čišćenje ama baš svega i svačega. Ne zanima me cijena sanacije, samo da je auto 100%
Ustanovljeno (barem kolko sam skužio u vožnji) da ove probleme sa trokiranjem i zacukavanjem radi prokleta bobina! Stavio sam frendovu danas, išao probati i nije se dešavalo to. Nakon vračanja svoje opet je zezao. Naručio sam novu i to bude mi izbilo nekih 500-tinjak kunića iz džepa. Al ajd valjda bude onda dalje sve skupa radilo kako treba jedno vrijeme duže nadam se